language
shape88699859.gif
shape96501187.gif
shape91699031.gif
logo_kek1.gif
papir.gif
kep2
CÉGÜNKRŐL | SZOLGÁLTATÁSAINK | KÖZÉRDEKŰ ADATOK | ELÉRHETŐSÉGÜNK | REFERENCIÁK
A CÉG RÖVID TÖRTÉNETE
SZÉKHELYÜNK
ANYAGI HÁTTERÜNK
ŐRZÉS - VÉDELEM
ŐRZÉS - VÉDELEM

Az épület őrzését állandó fegyveres őrző-védő személyzet látja el. Munkájukat kiképzett őrkutya és elektronikus térfigyelő rendszer segíti. Az épület elektronikus beléptető- és az épületen belüli mozgást rögzítő és szabályozó rendszerrel felszerelt. Ennek megfelelően mindenki csak a számára engedélyezett területen tartózkodhat. A rendszer egyrészt megakadályozza az illetéktelen behatolást a raktárakba, másrészt személyhez kötötten naplózza a jogos benntartózkodás idejét és időtartamát.

Az irattári helyiségek mindegyike rendelkezik tűz- és vagyonvédelmi jelző rendszerrel, a tűzvédelmet szolgáló egyéb eszközökkel. Az irattárakban -igény esetén - klímaberendezés üzemeltethető, ez a hőmérsékletet és a páratartalmat a külső időjárási viszonyoktól függetlenül állandó, beállított értéken tartja. Az irattárak berendezését rögzített mobil rendszerű, állítható polcokkal rendelkező fémállványzat alkotja. Iratai biztonságos és szakszerű őrzése megteremti a gyors és teljes körű adatszolgáltatás alapvető feltételét.

A tartós és kiegyensúlyozott együttműködést a bizalom alapozza meg. Cégünk fokozott figyelmet fordít az Ön által vezetett szervezet biztonsági és adatvédelmi igényeinek kielégítésére. Dokumentumai, adatai őrzését és védelmét bízza a PRIV-DAT Kft-re. Döntését már rövidtávon is hasznosnak és gyümölcsözőnek fogja értékelni.

(GDPR tájékoztató)
Felhasználói feltételek és jogi információk